25 jaar Celtic Cooling gevierd met het personeel!

Tuesday 13 September 2022

25 jaar Celtic Cooling gevierd met het personeel!


Direct na de zomervakantie heben wij het 25 jarig jubileum gevierd met het gehele Celtic Cooling team tijdens een actief maar ontspannen personeelsuitje.

 

Tijdens het Expeditie Robinson spel moest er goed samengewerkt worden in de teams om spelrondes te winnen. Een uitdaging als je dat moet doen met mensen die je wel kent binnen de organisatie maar waar je niet iedere dag mee samenwerkt.

“De sfeer tijdens zo’n dag is anders dan op de zaak”, zegt William, “iedereen is toch meer ontspannen, anders benaderbaar dan in functie tijdens het werk. Het was mijn derde uitje met Celtic personeel, maar je leert mensen altijd op een andere manier kennen”.

Cliff vond het een sportieve, gezellige dag. “Het verhoogt zeker de samenhorigheid onder het personeel. Het was mijn eerste uitje met Celtic, ik merk dat ik nu op de zaak en met de monteurs toch een ander, soms makkelijker contact heb”, geeft Cliff aan. “Tijdens deze activiteiten heb je andere gesprekken dan tijdens het werk, je leert elkaar op een andere manier kennen”, legt Cliff uit, “het blijkt dat je zelfs hobby’s deelt!”

Wij werken aan een update van missie, visie en strategie om ook de komende 25 jaar een succesformule te zijn voor koeling in de professionele markt in binnen- en buitenland. Werken bij ons met een goede sfeer onder de medewerkers? Volg deze pagina en maak kennis met de openstaande vacatures. Bel gerust met Michelle via 0252 - 240 950 of stuur een mail naar hr@celtic.nl. Je sollicitatie is ook meer dan welkom. Ben je toevallig in de buurt? Loop dan gerust even binnen, dat vinden wij leuk!

  

Terug naar het overzicht

Vestigingen
Celtic Cooling Branches
Naast het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep in Nederland hebben we wereldwijd zes vestigingen in Ghana, Kenia, Ethiopië, Kazachstan, Oezbekistan.
Werken bij Celtic
Op zoek naar een uitdagende baan?

Ben je op zoek naar een gerenommeerde, internationale werkgever? Kom werken bij Celtic Cooling, een leuk en jong bedrijf met veel dynamiek.

Bekijk alle vacatures