Comfortairconditioning

Airconditioning is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en dat is niet zo vreemd. Op elk gewenst moment kunt u het klimaat immers aanpassen aan uw persoonlijke behoefte. Een goede temperatuur en luchtvochtigheid hebben een positief effect op de productiviteit, de prestatie en de concentratie op de werkvloer. Werken in een gebouw met comfortairconditioning houdt iedereen frisser, fitter en alerter.

Luchtbehandelingsinstallaties

In grotere bedrijfsruimtes kunt u luchtbehandeling toepassen. Met onze luchtbehandelingsinstallaties kunt u lucht drogen of bevochtigen, verwarmen of koelen, verversen en filteren.

Precisie-airconditioning

Precisie-airconditioning regelt temperatuur en luchtvochtigheid tot op de graad nauwkeurig om de werking van gevoelige apparatuur te waarborgen en ter preventie van elektrostatische elektriciteit. In datacenters en switching ruimtes van gsm-netwerken verzekert deze vorm van airconditioning op efficiënte wijze de continue beschikbaarheid van computersystemen tegen gunstige kosten. Moderne precisie-airconditioning waakt over uw IT! 

Hedendaagse computers verbruiken veel energie; de processors doen belangrijk werk 24/7 per dag, gedurende 365 dagen per jaar. Hoog energieverbruik leidt tot hoge temperaturen en omdat computers alleen betrouwbaar werken bij een temperatuur rond de 24 °C, is koeling belangrijk. En hoe efficiënter de koeling plaatsvindt, hoe minder elektriciteit de computerruimte verbruikt.

Kleine computterruimten

Als bedrijven groeien, worden de aanwezige servers veelal in een eigen rack of ruimte geplaatst. De compacte precisie-airconditioners van Celtic Cooling, die niet groter zijn dan een rack, passen overal en zijn dusdanig ontworpen dat ze jarenlang continu en foutenvrij functioneren. 

Datacenters

Datacenters draaien dag en nacht en grote hoeveelheden energie zijn daarom benodigd om deze ruimtes te koelen. Onze moderne precisie-airconditioningsystemen met hybride technologieën besparen meer dan 40% energie.

High-density datacenters

De Hotspots die kunnen ontstaan bij bladeservers in high-density datacenters tasten de betrouwbaarheid van uw IT-omgeving aan. Precisie-airconditioning van Celtic Cooling met gecombineerde recirculatielucht en vloeistofkoeling verwijdert de warmtelast met gekoeld water.

Vestigingen
Celtic Cooling Branches
Naast het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep in Nederland hebben we wereldwijd zes vestigingen in Ghana, Kenia, Ethiopië, Kazachstan, Oezbekistan.
Werken bij Celtic
Op zoek naar een uitdagende baan?

Ben je op zoek naar een gerenommeerde, internationale werkgever? Kom werken bij Celtic Cooling, een leuk en jong bedrijf met veel dynamiek.

Bekijk alle vacatures