Hoe werkt CA- en ULO-bewaring?

Bij CA/ULO-toepassingen worden de fysiologische processen in het opgeslagen product vertraagd/geremd waardoor de houdbaarheid wordt verlengd. De benodigde bewaringscondities worden gerealiseerd door een atmosfeer te creëren met een verhoogde CO2-(koolstofdioxide), een verlaagde O2-(zuurstof)concentratie en met een op het product toegesneden temperatuur/luchtvochtigheid. Door uw producten in deze atmosfeer op te slaan, controleert u de rijping.

Oplossing op maat

Elk productsoort vereist andere condities. Afhankelijk van factoren als klimaat, weer, bodemgesteldheid, groeicondities en plukmoment, verschillen de optimale condities niet alleen per jaar, maar ook per product en zelfs per ras. Als experts in CA/ULO-bewaring bieden wij oplossingen op maat en alle mogelijkheden om de vinger aan de pols te houden.

 

Actualiteiten

Bekijk alle actualiteiten

Vestigingen
Celtic Cooling Branches
Naast het moderne hoofdkantoor in Nieuw-Vennep in Nederland, hebben wij wereldwijd vier vestigingen in Kenia, Ethiopië, Ghana en Kazachstan.
Werken bij Celtic
Op zoek naar een uitdagende baan?

Ben je op zoek naar een gerenommeerde, internationale werkgever? Kom werken bij Celtic Cooling, een leuk en jong bedrijf met veel dynamiek.

Bekijk alle vacatures