Hoe werkt CA- en ULO-bewaring?
Bij CA/ULO-toepassingen worden de fysiologische processen in het opgeslagen product vertraagd/geremd waardoor de houdbaarheid wordt verlengd. De benodigde bewaringscondities worden gerealiseerd door een atmosfeer te creëren met een verhoogde CO2-(koolstofdioxide), een verlaagde O2-(zuurstof)concentratie en met een op het product toegesneden temperatuur/luchtvochtigheid. Door uw producten in deze atmosfeer op te slaan, controleert u de rijping.
Oplossing op maat
Elk productsoort vereist andere condities. Afhankelijk van factoren als klimaat, weer, bodemgesteldheid, groeicondities en plukmoment, verschillen de optimale condities niet alleen per jaar, maar ook per product en zelfs per ras. Als experts in CA/ULO-bewaring bieden wij oplossingen op maat en alle mogelijkheden om de vinger aan de pols te houden.
- Meer koeloplossingen:
- Koel- en vriescellen ·
- Vacuüm cooling ·
- CA- en ULO-bewaring ·
- Koelinstallaties ·
- Turn key-oplossingen ·
- Voedselverwerking ·
- Aardappelen- en uienopslag ·
- Laboratoria ·
- Airconditioning ·
- Ionisatie en UVC