Hoe werkt CA- en ULO-bewaring?

Bij CA/ULO-toepassingen worden de fysiologische processen in het opgeslagen product vertraagd/geremd waardoor de houdbaarheid wordt verlengd. De benodigde bewaringscondities worden gerealiseerd door een atmosfeer te creëren met een verhoogde CO2-(koolstofdioxide), een verlaagde O2-(zuurstof)concentratie en met een op het product toegesneden temperatuur/luchtvochtigheid. Door uw producten in deze atmosfeer op te slaan, controleert u de rijping.

Oplossing op maat

Elk productsoort vereist andere condities. Afhankelijk van factoren als klimaat, weer, bodemgesteldheid, groeicondities en plukmoment, verschillen de optimale condities niet alleen per jaar, maar ook per product en zelfs per ras. Als experts in CA/ULO-bewaring bieden wij oplossingen op maat en alle mogelijkheden om de vinger aan de pols te houden.

 

Vestigingen
Celtic Cooling Branches
Naast het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep in Nederland hebben we wereldwijd zes vestigingen in Ghana, Kenia, Ethiopië, Kazachstan, Oezbekistan.
Werken bij Celtic
Op zoek naar een uitdagende baan?

Ben je op zoek naar een gerenommeerde, internationale werkgever? Kom werken bij Celtic Cooling, een leuk en jong bedrijf met veel dynamiek.

Bekijk alle vacatures