Van voorbereiding tot uitvoering

Een belangrijk onderdeel van een turn key-levering is het advies dat u krijgt van onze ervaren engineers. U wordt door hen terzijde gestaan in de uitwerking van het juiste gebouw en een passende logistieke routing voor uw product. Vanuit het basisontwerp maken wij gedetailleerde ontwerpen voor elk deel van het gebouw en voor elke discipline. Alle projecten worden voorbereid en ontworpen op ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep, dichtbij luchthaven Schiphol Amsterdam Airport. Voor de uitvoering in het buitenland wordt lokale ondersteuning geboden vanuit onze kantoren.

De voordelen

Er is sprake van één aanspreekpunt, één eindverantwoordelijke. Een efficiënte aanpak die u veel tijd, geld en ergernis bespaart. U hoeft niet steeds zelf ter plaatse te zijn en eindeloze bouwvergaderingen met (te)veel betrokken partijen zijn niet aan de orde. Bovendien hoeft u het wiel niet voortdurend opnieuw uit te vinden bij projecten in het buitenland. Wij weten de weg, zijn op de hoogte van de lokale regels, wetten en gebruiken en beschikken over een uitstekend netwerk professionele en betrouwbare leveranciers.

Vestigingen
Celtic Cooling Branches
Naast het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep in Nederland hebben we wereldwijd zes vestigingen in Ghana, Kenia, Ethiopië, Kazachstan, Oezbekistan.
Werken bij Celtic
Op zoek naar een uitdagende baan?

Ben je op zoek naar een gerenommeerde, internationale werkgever? Kom werken bij Celtic Cooling, een leuk en jong bedrijf met veel dynamiek.

Bekijk alle vacatures