HACCP- en BRC-normen
We hanteren hierbij de voedselveiligheidsprincipes van HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) en het keurmerk BRC (British Retail Consortium). Onze ontwerpers zijn ervaren in het vormgeven van gebouwen die voldoen aan deze regelgeving en denken mee over de juiste logistieke routing.
Optimale omstandigheden
Wanneer wij een bedrijfspand of -ruimte ten behoeve van voedselverwerking bouwen, is klimaatbeheersing door middel van passende koel- of verwarmingstechnieken in de verschillende verwerkingsruimtes van groot belang. Hierbij houden wij sterk rekening met het verblijf van mensen en dragen wij zorg voor het meest optimale klimaat.
- Meer koeloplossingen:
- Koel- en vriescellen ·
- Vacuüm cooling ·
- CA- en ULO-bewaring ·
- Koelinstallaties ·
- Turn key-oplossingen ·
- Voedselverwerking ·
- Aardappelen- en uienopslag ·
- Laboratoria ·
- Airconditioning ·
- Ionisatie en UVC