Over Celtic Cooling

Specialist in koudetechniek

Bedrijfsprofiel

Sinds de oprichting van Celtic Cooling in 1997 door eigenaar Joost van Klink heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een professioneel koeltechnisch bedrijf met een uitstekende marktpositie en naam in de branche. We volgden onze klanten naar het buitenland en hebben, naast het moderne hoofdkantoor in Nieuw-Vennep in Nederland, wereldwijd vestigingen in Ghana, Kenia, Ethiopië en Kazachstan.

Ons specialisme

We zijn ervaren in het ontwerpen en installeren van maatwerk koel- en vriesinstallaties, airconditioningsystemen en turnkey-oplossingen voor alle mogelijke doeleinden. Bijvoorbeeld voor de koeling van groente, fruit en bloemen. Dit ten behoeve van opdrachtgevers uit diverse segmenten van het bedrijfsleven in zowel binnen- als buitenland; van vliegvelden en kantoren tot zorginstellingen en laboratoria. We hechten veel waarde aan een duurzame relatie met onze klanten en denken graag met u mee.

Visie

De beste installatie is een installatie die doet wat hij moet doen: de perfecte bewaaromstandigheden voor úw product creëren. Daar staan wij voor. We zijn altijd op de hoogte van actuele internationale wet- en regelgeving inzake koeltechnische installaties. We produceren energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties, adviseren u over de keuze van het juiste koudemiddel of over subsidiemogelijkheden. Hiervoor is alle kennis in huis. Onze solide basis bestaat uit een team goed opgeleide en enthousiaste medewerkers met ruime werkervaring.

Trendsetter in koeltechniek

Voor de kwaliteit van uw product is de juiste koeltechniek essentieel. We zijn trendsetter in het ontwikkelen van bedrijfs- en productspecifieke installaties voor het creëren van het juiste klimaat voor uw product. Met de perfecte balans tussen luchtvochtigheid, temperatuur en luchtcirculatie zorgen wij voor de meest optimale conditie. Ook denken wij met u mee over de zaken als: de grootte van een ruimte of installatie, materiaalgebruik, hygiëne, energiebesparing en logistieke stromen.

Partnerschap

Wij vinden een goede samenwerking met onze klanten erg belangrijk; uw productkennis en onze expertise gaan dus altijd hand in hand. Zowel gedurende de advies- en ontwerpfase en tijdens de installatie en het onderhoud vindt afstemming plaats. Stap voor stap komen we tot een oplossing waarbinnen al uw wensen vorm krijgen. Partnerschap betekent bij Celtic Cooling: persoonlijk contact, korte lijnen en goed overleg.

Vestigingen
Celtic Cooling Branches
Naast het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep in Nederland hebben we wereldwijd zes vestigingen in Ghana, Kenia, Ethiopië, Kazachstan, Oezbekistan.
Werken bij Celtic
Op zoek naar een uitdagende baan?

Ben je op zoek naar een gerenommeerde, internationale werkgever? Kom werken bij Celtic Cooling, een leuk en jong bedrijf met veel dynamiek.

Bekijk alle vacatures