Service & Onderhoud

24/7 bereikbaar via +31 25 2240950

Customer service support

We zijn trots op de uitstekende reputatie en continue bereikbaarheid van onze servicedienst en weten hoe belangrijk dit voor u is. Wat het probleem ook betreft, u kunt rekenen op onze vakkundige serviceafdeling. Onverhoopte storingen of defecten treden soms nu eenmaal op en wij doen er alles aan om dit snel voor u op te lossen.

TeamViewer: hulp op afstand

Met TeamViewer Quicksupport bieden wij u ondersteuning op afstand, waar u zich ook ter wereld bevindt. Binnen enkele seconden brengen wij een veilige verbinding tot stand met uw computer of server, zodat we real time zien wat u ziet op het scherm. Hierbij is software-installatie of het afgeven van administratierechten niet nodig. Ideaal om direct hulp op afstand te bieden als u dat nodig heeft. Nadat het probleem is verholpen, annuleert u de sessie en is de verbinding verbroken. Klik op het icoon om de supportsessie te starten.

Duurzaamheid en kwaliteit

We staan bekend om de levering van hoogwaardige kwaliteit. Dit wordt door onze opdrachtgevers zeer gewaardeerd. Hoewel de investering in een kwalitatief goede installatie wellicht hoger is, zijn de bedrijfseconomische kosten aanzienlijk lager door een lager energieverbruik en een langere levensduur. Uiteraard is Celtic Cooling door het NVKL erkend als specialist koudetechniek en klimaatbeheersing. Het bewijs dat wij een kwalitatieve, duurzame en veilige werkwijze hanteren.

Onderhoudscontract

Preventief en periodiek onderhoud voorkomt problemen. Bovendien is een installatie die u regelmatig laat nakijken aanzienlijk energiezuiniger. Ook verlengt dit levensduur van uw installatie en waarborgt het de betrouwbaarheid. Verstandig en regelmatig onderhoud verdient zichzelf absoluut terug. Daarom sluiten veel opdrachtgevers een onderhoudscontract bij ons af. Interesse? Informeer gerust naar de mogelijkheden, ook als uw installatie niet bij ons is aangeschaft!

Celtic Cooling in het buitenland

Onze buitenlandse vestigingen zijn goed georganiseerd en leveren daardoor dezelfde kwaliteit service en onderhoud als de Nederlandse hoofdvestiging. Zowel de binnen- als de buitenlandse magazijnen van Celtic Cooling zijn netjes gevuld met de meest gebruikelijke koeltechnische onderdelen om eventuele storingen snel en effectief te verhelpen. Op alle locaties werken gemotiveerde, deskundige medewerkers. De meeste buitenlandse monteurs hebben in Nederland een opleiding of bijscholing genoten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende onderhoudscontracten en de service van Celtic Cooling? Neem dan contact op via +31 25 2240950 of stuur een e-mail naar info@celtic.nl.

 

Vestigingen
Celtic Cooling Branches
Naast het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep in Nederland hebben we wereldwijd zes vestigingen in Ghana, Kenia, Ethiopië, Kazachstan, Oezbekistan.
Werken bij Celtic
Op zoek naar een uitdagende baan?

Ben je op zoek naar een gerenommeerde, internationale werkgever? Kom werken bij Celtic Cooling, een leuk en jong bedrijf met veel dynamiek.

Bekijk alle vacatures